fbpx
Vapaudu vankilastasi – tule meille töihin.

Slogan työpaikkana

Slogan on hyvä paikka tehdä töitä. Täällä ei tekijöitä kuristeta ja jokainen saa olla sellainen kun on. Annetaan tekijälle tilaa kasvaa valitsemaansa suuntaan ja autetaan eteenpäin elämässä. Toimistot ovat tiiviitä ja jokainen saa varmasti äänensä kuuluviin – taustoistaan tai tehtävästään riippumatta. Työkalut tai toimitilat ei ole este onnistumiseen ja hyvät työkaverit vierellä varmasti auttaa, jos tulee vaikeuksia vastaan.

Ollaan muuten rakentamassa tästä Suomen ja koko Euroopan parasta työpaikkaa. Uskotaan että siihen päästään matalalla hierarkialla, asettamalla elämän työnteon edelle, johtamalla oikein ja onnistuneilla rekrytoinneilla.

Lukaise alkuun vaikka filosofiamme, niin pääset jyvälle kulttuuristamme.

Ole oma itsesi

Jo työhaastattelussa saa, kannattaa ja pitää olla oma itsensä – totuushan paljastuu kuitenkin myöhemmin. Meidän perusajatus on, että ihminen on hyvä ja arvostettava juuri sellaisena kuin se nyt sattuu olemaan. Älä esitä muuta, vedä rohkeasti omaan suuntaasi. Siitä ei kaikki pidä, mutta me rakastetaan.

Suhtaudut intohimoisesti työhösi

Intohimo, polte, halu, himo. Ihan sama, valitse termi. Meillä tehdään kuitenkin töitä ja suhtaudutaan siihen täydellä voimalla. Jos kasvuhalut on menneet ja intohimo sammunut, lepopaikkoja löytyy muualta. Meillä intohimoiset tekijät vievät asiakasprojekteja koviin lopputuloksiin ja kasvavat itse jatkuvasti lisää.

Et työskentele persreikien kanssa

Vaikka ihan itse sanotaankin, niin meillä ei persreikien kans tehdä hommia. Tää on huippu tiimi täynnä aivan upeita ihmisiä. Ei hierarkiaa, ei lupia, ei huutoa, ei lynkkausta. Tää on ihmisten kokoinen työpaikka. Jopa omistajat vaikuttavat ihmisiltä.

Valitse tontti ja laita hakemusta. Myös rakkauskirjeet postitse on ok.

Avoimet tehtävähaut osoitteeseen hello@slogan.fi

Ei avoimia tehtäviä tällä hetkellä.