fbpx
Jyväskyläläisten markkinointitorni sijaitsee Pitkämäen heiton päässä juna-asemalta, Veturitalleilla. Naapurit on kivoja ja pari parkkipaikkaakin pihasta löytyy. Soittele, niin sovitaan treffit!

Tuukkakin on täällä

Slogan saapui kaupunkiin ja pisti paikan toimistojärjestystä vähän uusiksi. Jyväskyläläiset on erityisen hakoja kokonaisvaltaisessa markkinoinnissa: visuaalisessa suunnittelussa, liiketoiminta- ja markkinointistrategioissa, digitaalisessa markkinoinnissa ja ylipäänsä projektien hallinnassa.

Tässä tornissa lentää ideat, strategiat ja toteutukset, koska nämä(kin) tyypit on tehneet alan töitä ennenkin. Joukossa mm. Tuukka, joka on ollut nostamassa vahvasti kasvavaa designtoimistoa Suomen kärkikahinoihin. Valmistaudu roustaukseen!

Liiketoiminnassa eteenpäin

Me ollaan erityisesti kasvuhaluisten yrittäjien ja yritysjohtajien kavereita. Autetaan asiakkaita tekemään parempaa liiketoimintaa, ja tehdään samalla itsekin fiksua bisnestä lainaamalla ammattitaitoamme sitä tarvitseville.

Myymisen sijaan me kerrotaan, mitä seuraavaksi kannattaisi tehdä. Se voi joko johtaa kauppoihin tai ei. Joka tapauksessa emme lähde mielistelemään – hymistelijöitä ja peesailijoita löytyy sitten muualta.

Kahvit keitetään kaikille, mutta Juhlamokkaa meillä ei tarjota. Joskus on tarjolla myös pullaa – hetkellisesti.

Yhteystiedot

Tuukka Palokangas

COO / Asiakkaat Keski-Suomi
040 192 3933